Utbildningen till HUNDpsykolog - 2023

Denna välkända utbildning, ger dig kunskaper så att du skall kunna arbeta med att hjälpa ”problemhundar”, och lösa ”hundproblem”.

Delkurs 1: 3-4/6
Delkurs 2: 19-20/8
Delkurs 3: 16-17/9
Delkurs 4: 14-15/10
Delkurs 5: 11-12/11
Delkurs 6: 2-3/12

Plats: Alvesta
Pris: 2800:-/delkurs
Antagningskrav: Genomgången Hundinstruktörsutbildning
Ansökan: Skicka ett personligt brev till info@hundutbildningsgruppen.se

För mer information - Ring David - 0739-844806
 

Lärare
David Selin
David är utbildningsansvarig för HUNDutbildningsgruppen. Han har bland annat arbetat på Djurskyddsmyndigheten och var där ansvarig för hundfrågorna. David var med och arbetade fram de nya regler som bl.a. gäller för hunddagis och hundpensionat, L 102 (Statens jordbruksverks föreskrifter och allmänna råd om hållande av hund och katt). David gästföreläser också på Linköpings universitet på några kurser i etologi. Han är också den som, tillsammans med sin fru (Maria Selin), har utvecklat berikning för hund. Alltså hur man tillgodoser hundens beteendebehov.

Anders Hallgren
Hundpsykolog, psykolog, fil. lic. Anders Hallgren anses vara världens första hundpsykolog, efter att i början av 1970-talet ha introducerat yrket hundpsykolog i Sverige. Han har vigt sitt liv åt att hjälpa problemhundar. Han har skrivet över 30 böcker om hundars beteende.

Carl-Gustav Siwertsson 
C-G är veterinär. Han är specialist på hundens och kattens sjukdomar. C-G har tjänstgjort vid Växjö Djursjukhus sedan 1987. Huvudsakligen är han inriktad på medicinska problem, men är speciellt intresserad av beteendeproblem, ultraljud, kardiologi och exotiska sällskapsdjur.

Linda Atmer
Linda driver ett hundföretag i Stockholm under namnet HundTänk. Hon har en magisterexamen i biologi, är utbildad hundpsykolog och hundinstruktör och har jobbat med hund på heltid i snart 15 år. Linda har ett extra stort intresse för etologi och i synnerhet hundars beteenden och välmående. 

Christina Klosterberg
Christina har en magisterexamen i sociologi. Hon har även gått forskarutbildning i ämnet med och är särskilt intresserad av den forskning som handlar om sociala relationer mellan människa och hund. Christina har tidigare arbetat som lärare på Linnéuniversitet och föreläst på olika hundrelaterade yrkesutbildningar. Under 20 års tid har hon även varit uppfödare av puli och kuvasz och driver nu ett hundcenter med butik och kurser.

 


Följ oss på Facebook   Följ oss på Instagram


HUNDutbildningsgruppen
Åäng, Ljungsäng
342 92 Alvesta

0739-844806
info@hundutbildningsgruppen.se


Besökare just nu: 4
Sidvisningar: 829733
Unika besök: 611076